Тойота Легко - найлегший спосіб володіти Toyota

Новини
Дата публікації: 24 квітня 2023 р.
14707_corolla_legko_09_2

Тойота Легко — це абсолютно новий, легкий та зручний спосіб придбання Тойота

ЯК ПРАЦЮЄ ПРОГРАМА?

Оберіть розмір першого внеску

Ви обираєте своє авто та зручний розмір першого внеску від 30% вартості покупки. Та одразу після оформлення стаєте власником нової Тойота*.

Сплачуйте щомісячні платежі

Ви сплачуєте дійсно комфортні щомісячні платежі та користуйтесь трьома безкоштовними ТО**.

Зробіть вибір на останньому етапі

Через 3 роки Ви обираєте: залишити автомобіль собі, обміняти на новий автомобіль Тойота або продати автомобіль дилеру. Дилер ще на етапі продажу розрахує вартість, за якою готовий викупити автомобіль через 3 роки – на рівні 70% первинної вартості вашого автомобіля за дотримання погоджених умов.

* За умови укладення кредитного договору, згідно з яким банк оплачує дилеру залишок вартості автомобіля, та внесення авансового платежу. Кредитує АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків.

Отримайте оптимальні умови

Умови Toyota Кредит Toyota Легко
Щомісячні платежі Стандартні щомісячні платежі Знижені щомісячні платежі до 2 разів 
Додаткові комісії та платежі Можлива комісія банку та страхування життя Відсутні. Страхування КАСКО включено у тіло кредиту
Викуп авто дилером Без гарантії викупу Гарантія викупу за високою вартістю
Обмін авто Необхідність погашення кредиту Можливість легко змінювати автомобіль кожних 3 роки
Обслуговування ТО за власний кошт Три ТО у подарунок**

ПЕРЕВАГИ ПРОГРАМИ

Прозоро

Ви самі визначаєте суму першого внеску від 30%.

Зручно

Ви легко можете змінити ваше авто на нове, яке буде найбільше відповідати вашим потребам.

Вигідно

Ви гарантовано отримуєте високу вартість вашої Тойота після закінчення програми фінансування.

** Під подарунком мається на увазі можливість придбання послуг з ТО за ціною 1 грн. з ПДВ кожне в офіційному дилерському центрі Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор», де ви придбали авто за програмою Тойота Легко. Пропозиція розповсюджується виключно на регламентні роботи з ТО, та не включає вартості демонтажу/встановлення наявних додаткових аксесуарів (що можуть потребуватися при ТО), усунення виявлених поломок тощо. Пропозиція не містить обмежень за строком, за більш детальною інформацією звертайтеся в Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор». Не є офертою.

УМОВИ ПРОГРАМИ "ТОЙОТА ЛЕГКО"

Передплата за автомобіль, %

Строк кредитування, відсоткова ставка в гривнях, 36 міс

30% - 39.99% 7.99%
40% - 49.99% 7.99%
50% - 64.99% 6.99%
65% 6.99%
Разова комісія – 0% від суми позики

 

Програма «Тойота Легко» - кредитна програма на купівлю нового автомобіля Тойота із залишковим платежем 30% або 40%. Залишковий платіж – останній платіж по кредиту в розмірі 30% або 40% від суми кредиту. При передплаті за автомобіль 65%, залишковий платіж 40% не передбачено.

Умови погашення кредиту:

- ауїтет - щомісячно рівними частинами.

Дострокове погашення кредиту: 

- можливе вже з першого місяця, без обмежень та комісії.

Обов’язкове страхування: 

- повне КАСКО (можливо включити в тіло кредиту***); 
- страхування цивільної відповідальності. 

Додаткові витрати: 

- комісія за операції в Держ. реєстрі – 750 грн;
- страхування КАСКО у партнера програми;
- страхування Цивільної відповідальності. 

Коли та як сплачується залишковий платіж: 

- при обміні Вашого кредитного автомобіля на нову Тойота – за програмою Trade-in, при цьому Вам немає потреби спеціально їхати в Банк, все можливо оформити в дилерському центрі Тойота; 
- сплатити залишковий платіж самостійно та продовжити користуватися автомобілем; 
- продовжити кредит на класичних умовах кредитування ще до 2-х років до повної виплати суми кредиту, кредитна ставка збільшується на 2% від поточної ставки за кредитом; 
- передати автомобіль дилеру, погасивши залишковий платіж. 

***Договір страхування КАСКО можливо включити в тіло кредиту при першому внеску від 40% від вартості автомобіля.

Ви можете отримати «Авто в кредит» на наступних умовах: максимальний строк – до 36 місяців, максимальна сума кредиту – до 2600000 грн., процентна ставка – від 6.99% до 7.99% річних. Реальна процентна ставка становить від
27,44% річних (розрахована виходячи із строку кредитування 36 місяців, початкового внеску - 30% вартості автомобіля, процентної ставки – 7,99% річних, графіку погашення - ануїтет, страхування КАСКО – 6%, разової комісії за видачу кредиту – 0% від суми кредиту, вартості автомобіля – 800 000 грн.). Фактичне значення реальної річної процентної ставки за кредитом буде залежати від індивідуальних умов кредитування (суми кредиту, строку, спеціальних умов за продуктом тощо). Кредит надається у відділеннях Банку, на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території. Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555.

ОБИРАЙТЕ НАЙКРАЩИЙ З ВАРІАНТІВ

Залишити автомобіль

Для цього виплатіть залишковий платіж (30% або 40%) або ж просто продовжте термін фінансування.

Обміняти**** свій автомобіль на новий

Обирайте нову Тойота, яка через 3 роки буде найбільше відповідати вашим потребам.

Продати авто дилеру

Ще на моменті придбання авто ви знатимете ціну, за якою дилер Тойота зможе викупити ваше авто. Зазвичай, це 70% від повної вартості . Залишок по кредиту в розмірі 30% або 40% виплатить дилер, а ви отримаєте різницю.

**** Заздалегідь узгоджена з Вами вартість Вашого автомобіля приймається в залік вартості автомобіля, який Ви плануєте придбати.

Порівняння умов Тойота Легко та Тойота Кредит

Програма кредитування Toyota Легко Toyota Кредит
Вартість авто, грн 767 750*
Щомісячний платіж, грн 11 573,29 17 427,51
Одноразова комісія, % 0 2,99
Страхування життя, % - 1,99
Загальний термін кредиту, міс 36 36
Сума авансу, % 30 30
Відсоткова ставка, % 7,99 8,99
Додаткові витрати Комісія за операції в Держ. реєстрі – 750 грн
Страхування КАСКО у партнера програми**
Страхування Цивільної відповідальності
Інші умови*** Ви можете отримати «Авто в кредит» на наступних умовах: максимальний строк – до 36 місяців, максимальна сума кредиту – до 2600000 грн, процентна ставка – від 6.99% до 7.99% річних. Реальна процентна ставка становить від 27,44% річних. Ви можете отримати «Авто в кредит» на наступних умовах: максимальний строк – до 84 місяців, максимальна сума кредиту – до 2600000 грн, процентна ставка – від 0.01% до 11.99% річних. Реальна процентна ставка становить від 31,52 % річних.

ЯК ОБМІНЯТИ СВОЄ АВТО НА НОВЕ?

Дилер визначить вартість вашого автомобіля

За належного стану вона може сягати 70% від початкової вартості.

Сплачуйте залишковий платіж

Насправді, залишок в 30% або 40% за старе авто за вас сплатить дилер, а решта від його вартості вже буде зарахована як перший внесок за ваш новий автомобіль.

Насолоджуйтесь вашим новим автомобілем

Решту вартості автомобіля ви можете сплатити, знову скориставшись програмою Тойота Легко або іншими фінансовими програмами Тойота.

* Для розрахунку використана ціна, яку дилерам рекомендовано не перевищувати (рекомендована), щодо автомобіля Toyota Corolla в комплектації City. Вказана з ПДВ (20%), без врахування спеціальних акцій і пропозицій, які можуть діяти на момент придбання у офіційному дилерському центрі Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор». Не є офертою. Інформація може не бути остаточною і підлягає уточненню у офіційному дилерському центрі Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор».
** За умовами Програми страхування КАСКО можливо включити в тіло кредиту при першому внеску від 20% від вартості автомобіля.
*** Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля