Розпочався XI національний конкурс дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії»

Новини
Діє до 20 лютого 2023 р.
Дата публікації: 19 грудня 2022 р.
banner_news

 

Запрошуємо дітей віком до 15 років взяти участь у конкурсі малюнка «Автомобіль твоєї мрії» від компанії Тойота-Україна. Прийом робіт триватиме з 19 грудня 2022 року до 20 лютого 2023 року.

Цього року до конкурсу допускаються роботи двох видів: намальовані від руки або створені за допомогою комп’ютерних технологій.
Для участі в конкурсі необхідно підготувати малюнок на тему «Автомобіль твоєї мрії» та подати його до офіційного дилерського центру Toyota в Україні.
Робота учасника може бути створена від руки у форматі А3 чи А4 або за допомогою комп’ютерної графіки у розмірі 1-5 МБ (з розширенням приблизно 300 dpi). Дозволено використовувати будь-який тип паперу й засобу для малювання: фарби, кольорові маркери, фломастери, пастельні олівці тощо. До конкурсу допускають лише кольорові малюнки.

Для участі у конкурсі потрібно скористатися одним із наведених нижче варіантів.

Якщо подається малюнок від руки, потрібно:
• принести малюнок у дилерський центр, заповнити заявку заздалегідь або на місці разом із представником Toyota;
або
• завантажити заявку на сайті, заповнити та надіслати разом із роботою у найближчий дилерський центр Toyota на адресу, що вказана на сайті конкурсу.
Якщо подається робота, створена за допомогою комп’ютерної графіки, потрібно:
• принести digital-малюнок на USB-флеш-носії у дилерський центр, заповнити заявку заздалегідь або на місці разом з представником Toyota;
або
• надіслати роботу на електронну адресу дилерського центру, яка зазначена в правилах конкурсу, а заявку відправити поштою або Новою поштою на адресу дилерського центру, що вказана на сайті конкурсу.

Приймаються лише заявки, з підписом батьків або опікунів, заповнені на комп’ютері.

Конкурс проходить серед дітей віком до 15 років у таких вікових категоріях:
• 1-ша категорія — діти віком до 7 років;
• 2-га категорія — діти віком від 8 до 11 років;
• 3-тя категорія — діти віком від 12 до 15 років включно.

Цьогоріч переможців конкурсу визначатиме професійне журі, до складу якого увійшли відомі українські митці:
Роман Мінін, сучасний художник монументального й цифрового мистецтва. Його роботи демонструвалися на багатьох виставках в Україні та за кордоном.
Роман уже декілька років поспіль є почесним членом журі та амбасадором конкурсу в Україні.
Сергій Майдуков, український художник, ілюстратор. Його роботи прикрашають обкладинки та сторінки всесвітньо відомих видань, серед яких The New Yorker, The Guardian, The Wall Street Journal тощо. Сергій є одним із відомих представників медіа-арту в Україні.
Ольга Балашова, мистецтвознавиця, кураторка, медіатеоретик, кандидатка філософських наук. Ольга є експерткою з актуального мистецтва, авторкою та кураторкою неформальних освітніх програм з мистецтва.

У кожній віковій категорії буде обрано по три переможці, які отримають цінні подарунки:
1-ше місце в кожній віковій категорії — iPad mini 6 та Apple Pencil;
2-ге місце в кожній віковій категорії — iPad mini 6;
3-тє місце — Набір маркерів Copic Marker + набір паперу для маркерів.

Результати конкурсу будуть опубліковані на офіційному сайті www.dreamcar.toyota.ua.

Роботи учасників, що, за результатами змагання, посіли перші три місця в кожній віковій категорії, братимуть участь у Всесвітньому конкурсі дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії», що відбудеться у 2023 році у Японії. Організатором конкурсу є компанія Toyota Motor Corporation.

Організатором Національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії — 2023» є офіційний дистриб’ютор автомобілів Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна».

Детальні умови та Офіційні правила конкурсу – на сайті https://dreamcar.toyota.ua/terms

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля