Запрошуємо на захопливий тест-драйв Toyota Land Cruiser Prado в Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор»

Акції в салоні
Дата публікації: 27 липня 2023 р.
land_cruiser_72

Ми раді повідомити, що в нашому автосалоні Ви зможете особисто перевірити та оцінити всі можливості Toyota Land Cruiser Prado!

Запрошуємо Вас на тест-драйв, де Ви зможете відчути справжню потужність та комфорт японської якості на дорозі, відчути поєднання вишуканого дизайну та неперевершеного досвіду керування.

Наші висококваліфіковані співробітники готові надати Вам всю необхідну інформацію про автомобіль, його характеристики та особливості. Ви отримаєте можливість перевірити його прохідність на дорогах будь-якої складності та насолодитися комфортом та безпекою в салоні.

Не пропустіть цю чудову нагоду стати одним із перших, хто випробує Toyota Land Cruiser Prado на власному досвіді.

Запишіться на тест-драйв просто зараз!

Приходьте та станьте частиною надзвичайного досвіду з Toyota Land Cruiser Prado у нашому автосалоні.

Чекаємо на вас з нетерпінням і впевнені, що враження від тест-драйву Вас залишать лише найпозитивніші спогади!

До зустрічі на тест-драйві!

З повагою, Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор».

*Тест-драйв проходить в Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор» за адресою: м. Дніпро, Запорізьке шосе 51.  На офіційній сторінці Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор» Ви можете більш детально ознайомитись з маршрутом тест-драйву , цінами на автомобілі,  інформація носить виключно довідковий характер і не може бути розцінена як пропозиція укласти договір (публічна оферта). Автосалон має право вносити зміни щодо умов на власний розсуд. Представлена на зображенні модель може відрізнятися кольором та комплектацією від моделі на тест-драйві. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0800 33 11 44 або за адресою : м. Дніпро, Запорізьке шосе 51 та 0800 33 12 33 Слобожанський 100 а.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля