Купувати надійно - спати спокійно

Новини
Дата публікації: 15 січня 2022 р.
kupuvaty_nadiyno_spaty_spokiyno_1920x1080_tcm

У добу неосяжних можливостей особистий транспорт — більше не забаганка, а запорука швидкості та легкості переміщень.

Як придбати автомобіль, який би втілював відчуття впевненості та свободи? 

Знадобляться такі складові:

  • Супергерої. Тобто кваліфікований персонал, який і зорю з неба, і новеньку Toyota від виробника. А для тих покупців, які люблять ставити запитання, — ми любимо на них відповідати та розвіювати всі міфи або сумніви.
  • Упевненість у майбутньому. Купуючи в офіційного дилера, ви отримуєте гарантію на три роки*, яка покриває ремонт, заміну деталей, вузлів, агрегатів, та здорові нерви. Адже купувати надійно — спати спокійно.
  • Безпека. Щоб летіти магістраллю, як у кіно, потрібен справний автомобіль. Дилерська мережа пропонує тільки перевірені авто одразу від виробника. Аби кожен гвинтик на своєму місці.
  • Економія часу. Тобто справжній монтаж: ви приходите та можете купити бажаний автомобіль без затримок чи потреби чекати. Все, як у голлівудських стрічках.
  • Прозорість. Офіційна дилерська мережа забезпечує надійність і прозорість усіх операційних процесів та самої купівлі, аби уникнути непорозумінь у трикутнику виробник-дилер-клієнт.
  • Цілодобова турбота 365 днів на рік завдяки програмі Тойота Асістанс**. Разом з офіційним автомобілем ви отримуєте повсякчасну допомогу експертів у дорозі та під час найнесподіваніших ситуацій. Тойота Асістанс надає повний спектр послуг. Справжнє фентезі.

Купівля автомобіля — крок до вдосконаленого тайм-менеджменту, продуктивності, свободи. Аби крокувати впевнено, важливо звертатися до експертів, відповідальних за якість вашого досвіду. Наш сценарій: «Цінувати себе — обирати Toyota». 

* Або 100 000 км пробігу (залежно від того, що настане раніше). З повним переліком відомостей щодо дії гарантійних зобов’язань, включаючи обмеження гарантійних зобов’язань та обов’язкові умови для надання гарантійного обслуговування, Ви можете ознайомитися в офіційному дилерському центрі Toyota. Такі відомості містяться також у книжці «Сервіс та гарантія», що надається покупцю разом з автомобілем при його купівлі.  

** Послуги надаються Представництвом «АВП Польська Сп. з о.о.» в Україні, яке несе відповідальність за їх якість.

 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля